Ajándékutalvány – Nagy Csilla Sminktetoválás

Lepd meg anyukádat, a nagyit, a tesódat vagy akár az anyósodat Nagy Csilla Permanent Makeup ajándékutalvánnyal, hidd el megérdemlik!

Nemrég olvastam, hogy Arianne Clément fotósorozatában 100 évnél idősebb nőket kapott lencsevégre. Bemutatta, hogy a ráncos bőr igenis gyönyörű; a megereszkedett, puha test pedig igenis nőies. A fotós feltárja a titkot, amire valószínűleg mindannyian kíváncsiak vagyunk: a nőiség megéléséről, az öregedés természetességéről és az időtlen szépség fogalmáról.

„Fiatalkoromban szép lábaim és hosszú hajam volt. Manapság az összes lány csak vékony akar lenni, pedig a valódi szépség a természetes szépség. Vagyok, aki vagyok, és csak ez számít.” Anne-Marie Pronovost (100 év)

Szerintem ez gyönyörű gondolat és kezdeményezés. Nekem mindig is szép volt az érett bőr, a bölcs tekintet, a ráncok. Hiszen minden ránc egy történetet mesél, amit csak mi tudunk. A mi titkunk.

Lepd meg Őket Nagy Csilla Permanent Makeup ajándékutalvánnyal anyák napjára, hidd el megérdemlik!

Írj nekünk erre az e-mail címre – ido.nagycsilla@gmail.com-  vagy hívj minket az alábbi számon – +36 70 677 6365-  és mi mindent elintézünk!

Ennek az ajándéknak minden nő örülne, hidd el!

A leggyorsabb út ha beugrasz érte budapesti szalonomba!
Cím: 1023 Budapest, Frankel Leo u. 112.