Így dolgozom én

Boldog és büszke vagyok, hogy a hozzám érkező vendégek mind valódi hús-vér Nők.
Akikkel öröm beszélgetni, nevetni, mesélni, akik mernek kérdezni és a munka végére -ha volt is- minden kétségük szertefoszlik és még inkább önazonosak és bátrak lesznek.

Szeretem a munkám. Szeretek együtt gondolkodni a vendégeimmel, ráérezni a stílusukra, együtt kitalálni, mi áll majd igazán jól, majd megalkotni azt a sminket, amelyre mindig is vágytak. Hihetetlen lendületet ad, amikor először néznek mosolyogva a tükörbe a munka végeztével.
Ha félsz a sminktetoválástól, vagy nehezen szánod rá magad, gyere el hozzám egy ingyenes konzultációra, ahol biztos lehetsz benne, hogy minden kérdésedre választ kapsz.

Tudom, hogy nagy felelősség valakire rábíznod az arcodat, és azt is, hogy sok-sok kérdés, tévhit és félelem van benned a sminktetoválással kapcsolatban. Modellként majd sminkesként mindig is a szépségiparban dolgoztam, és több mint 15 év gyakorlattal rendelkezem a sminktetoválásban. A természetes hatású módszerek a specialitásaim és folyamatosan tovább képzem magam. Ennek köszönhetően a a legújabb technikákat alkalmazom. Gyere el hozzám egy ingyenes konzultációra, beszéljük meg, hogy milyen elképzeléseid vannak, én pedig garantálom neked, hogy minden eddigi tudásom és tapasztalatom felhasználásával olyan sminktetoválást készítek neked, amely valóban illeszkedik az arcodhoz, és teljes harmóniát sugároz majd!

A természetesség, az, ami mellé mindig 100%-osan oda tudok állni és azt mondani, hogy igen ez az, amit nekünk Nőknek képviselnünk kell.

Charlotte Bronte írónő szerint „A sors az arcvonásokban van megírva, a homlokon, szemekben, a szemek körül és a száj vonalában.”, ezt több mint 150 éve mondta, de még mindig nagyon aktuális.