NAGYCSILLA

PERMANENT MAKE UP

Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

Tökéletes alsó és felső szemhéj kontúrok, mondj búcsút az elkenődő napi festegetésnek!

Ha megkérdeznélek, mit szeretnél az arcodon a leginkább hangsúlyozni, szinte biztos, hogy a szemedet mondanád?
Tartós szemhéj sminktetoválással, könnyen és gyorsan varázsolhatok sminkelt hatású gyönyörű szemeket Neked.
Ne félj a szemhéjtetoválástól, nem fog fájni, erre különösen ügyelek.

 

 

A tetoválást megelőző konzultáción részletesen felmérjük mit szeretnél, mi áll Neked a legjobban, és kiegészítve a saját tapasztalatommal megtervezzük a szemedhez, az arcos karakteréhez és a mindenkori sminkelési szokásaidhoz a legtökéletesebb szemhéjtetoválást. Utána mindig tökéletesen szép lesz a szemed reggelente nem kell ezzel foglalkoznod. Ha akalomra sminkelsz, akkor kiegészítő sminkkel tökéletesítheted, erősebbé teheted.

Nagyon fontos legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztása, hiszen sok nő nem is tudja mennyi kis ’trükk’ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az apróbb szemeket is kihangsúlyozhassuk, korrigáljuk a két szem közötti eltéréseket, illetve a szem formáját harmonikussá és a kár a divatnak megfelelővé tegyük.  

Szeretnéd hangsúlyozni a szemed, de csakis természetes módon, szinte láthatatlanul? Nem akarsz erősen festett hatást? Erre is van tartós megoldás, a szempillasűrítés. Ekkor csak kevés festékkel a pillák között dolgozom, a hatás nagyon szép, árnyalt tekintet lesz. A felső szemhéj tetoválása közepes kontúrral, ami a szem kiemelésének egyik legjobb módja, élénkebbé és erőteljesebbé teszi a pillantásod.

Az alsó szemhéj is kontúrozható tartós sminkkel, így akár a túl nagy szem is kisebbíthető. Ha extrább megoldásban gondolkozol, ajánlom a füstös szemhéj tetoválást.  

- Aki nem elégedett szemeivel: egy jól kiválasztott, megfelelő formával a szép szemek kiemelhetők, a hibák ellensúlyozhatók.

- Az apróbb szemeket nagyítja, a szép szemeket hangsúloyzssá teszi.

- A szemhéj tetoválást leginkább fekete színnel készítjük, de igény szerint barnával is dolgozhatunk. A legszebb mégis a fekete, tehát ajánlatos ezt a színt választni, hiszen a fekete jórészt mindenkinek - szőkéknek, barnáknak, világos és kreol bőrűeknek is - jól áll. Goldolj arra, hogy szempilláid is feketén a legszebbek!

 

A szemhéjtetoválás elkészítése körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

 

 sminktetoválás szemöldök tetoválás nagycsilla szemhéj tetoválás artistry eyebrow soft powder

  sminktetoválás szemöldök tetoválás nagycsilla szemhéj tetoválás artistry eyebrow soft powder

sminktetoválás szemöldök tetoválás nagycsilla szemhéj tetoválás artistry eyebrow soft powder