NAGYCSILLA

PERMANENT MAKE UP

Száj tetoválás

Száj tetoválás - sminktetoválás

Az arcunkon nagyon meghatározó és látványos egy szép száj. Minden nő arra vágyik, hogy ajkai dúsak, nőiesek és formásak legyenek. Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak. A nők ezért is hangsúlyozzák a szájukat rúzzsal vagy szájfénnyel. Egy tartós sminktetoválással több lehetőség közül választhatunk.

 

 

szájkontúr készítésekor a száj formáját emeljük ki, olyan esetekben, amikor a száj formája tökéletes és ezzel a kontúrral hangsúlyosabbá tehetjük. A nem megfelelő szín kiválasztása esetén a vendég elcsúfítja a száját.

szájkontúrt félsatírral akkor javasolom, amikor túl vékony, szabálytalan szélű a száj, és akik természetesebb rúzsos hatást szeretnének A kontúr elkészülte után a száj feléig haladva fokozatosan halványodik a satír és beleolvad a száj természetes színébe.

teljes satírt színtelen ajkak esetén alkalmazom a természetes szájszíntől akár a rúzsozott hatás eléréséig. A kontúrtól befelé a teljes szájfelületet pigmentáljuk, így teljesen rúzsozott hatást kapunk.

Ha félünk a fájdalomtól a szájtetoválás készítésekor lehetőség van, külön díjazás ellenében orvos által beadott érzéstelenítő injekció igénybevételére. Egyéb tetoválás készítésekor, helyi érzéstelenítést alkalmazok.

 

sminktetoválás szemöldök tetoválás nagycsilla artistry eyebrow teljes szajsatir

 

sminktetoválás szemöldök tetoválás nagycsilla artistry eyebrow teljes szajsatir